TRANSPORT

 

Door de jaren heen is Verweij’s Trucking op meerdere takken van transport actief. Van het plaatsen van abri’s (bushokjes), lichtmasten, stoplichten en alle andere straatmeubilair, bouwmaterialen, unit’s, containers en boten met kraanauto’s van 17,5 ton/meter tot 85 ton/meter tot het vervoeren van alle rollend materiaal, trucks, trailers, aanhangers, campers, caravans, rups en bandenkranen, shovel’s, verrijkers, personenauto’s, motoren en containers  met combinatie’s en trailers.

Met zelf ontwikkelde materialen en transport middelen en goed doordachte inkopen van diverse transport middelen kunnen wij een groot deel van aanvragen met ja beantwoorden. De meeste chauffeurs zijn opgeleid in het bedrijf en andere chauffeurs hebben dat weer meegekregen van de collega’s zodat al onze chauffeurs multifunctioneel zijn.

Al onze chauffeurs beschikken over VCA**, veilig werken langs de weg, en de chauffeurs op de kraanauto’s beschikken over het TCVT certificaat met hijsfunctie zodat er niet alleen gelost mag worden, maar er ook veilig en verantwoord materialen geplaatst kunnen worden. Vraag naar de onbeperkte mogelijkheden van Verweij’s Trucking en kijk ook eens naar onze transport middelen en maak zo ook kennis met onze chauffeurs.

Verweij’s Trucking BV

Lopikerweg Oost 64
3411 JH Lopik
T 0348-553434
F 0348-553802
M 06-52080667
info@verweij-trucking.nl

auto82

Auto 82

DAF XF trekker

Verweij’s Trucking - Lopikerweg Oost 64 - 3411 JH Lopik